5.2.2011

5 neuvoa hauskempaan peliin

Pelin tulee olla hauskaa. Tässä minun neuvoni hauskempaan peliin.

1. Ole hullu
Pelissä tulee olla hullu. Tällä tavoin saat pelistä enemmän kiksejä.

Se tarkoittaa muun muassa, että et jää esteen taakse odottamaan, että pallosade loppuu. Voi olla, että se ei lopu. Odottelet sitten esteen takana koko pelin ajan. Tylsää. Paljon hauskempaa on kun pompit esteen takaa ja ammut takaisin. Tai vaihdat asemia jossain järjettömässä välissä. Hullulla on suurempi riski tippua, mutta hullulla on hauskempaa.

2. Liiku!
Liikkumalla saat parempia paikkoja tiputtaa toinen. Samalla sekoitat vastustajan pakkaa, kun ne eivät tiedä missä olet. Spurtteja ottamalla irtoaa enemmän adrenaliinia ja sinulla on hauskempaa. Paremmista paikoista saat todennäköisimmin tiputuksia.

3. Maalaa läheltä
Roikkujen ampuminen on tylsää. Hauskempaa on liikkua lähelle ja pistää tiukkaa sarjaa läheltä. En tarkoita, että pitäisi ampua metrin päästä, mutta läheltä kuitenkin.

4. Pelaa tiimin kanssa
Sooloilulla saatat välillä tiputtaa ukon tai pari, mutta loppupeleissä se on tylsää. Kun tiputat samat ukot oman tiimin kanssa, kaikilla on hauskempaa.

5. Kerro taistelutarinoita
Pelikokemuksesta tulee paljon hauskempi, kun kerrot tiukoista tilanteista pelikavereillesi. Ja myös keskustelet muiden kanssa heidän tarinoistaan. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo vai miten se meni.
Netti on täynnä pelitaktiikoita. Hauskuus on kuitenkin pääasia, jotta harrastus jatkuu.
-pasi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti