2.4.2011

Tytöt vastaan pojat


Pienen tauon jälkeen palaan taas kirjoittamisen pariin. Siviilisääty muuttui välissä ja siirryin päivätyössä uuteen tehtävään. Yritän palata taas 1-2 tekstin viikkovauhtiin.

No se siitä selittelystä, takaisin paintballin pariin..


Muutaman vuoden pelejä seuranneena uskallan väittää, että tytöt ovat kovempia pelaajia kuin pojat. Ainakin puhuttaessa noin 13-17v nuorista. Kun tyttöjä on mukana, pojat ovat vaisumpia kuin "normaalisti".

Miksi näin?

Katsotaan tilannetta pelin kulun kautta. Ennen peliä tytöillä on yleensä pieni pelko päällä. Varsinkin ensimmäisessä tai ensimmäisissä peleissä. Mukana on normaalit "Sattuuko se?" ja "et sitten ammu mua" -kommentit.

Ensimmäisessä erässä on vielä mukana arkailua. Toisinsanoen tytöt totuttelevat peliin aluksi. Ensimmäisen erän jälkeen he muuttuvat täysin. Kommentit ovat nyt "Tiputin sen! Näitkö!? ", "Se yritti juosta puun taakse, mutta ammuin ja osuin siihen!!" ja sitä rataa. Innostus kasvaa ihan uusiin ulottuvuuksiin.

Seuraavissa erissä tytöt alkavat antaa pojille pataan. Innostuskin kasvaa koko ajan. Toki yleensä pelataan sekajoukkueilla, joten pojatkin saavat mahdollisuuden.
Onko tässä nyt se, että pojat alkavat pelkäämään tyttöjä (kun noin innostuvat)? Vai tuleeko tytöistä esille kunnon paintball-pelin "tappokone" ja pojat ovat tästä hämillään?
Molemmat vaihtoehdot sopivat kuvioon. Tytöt kun yleensä ovat vähän rauhallisempia kuin pojat. Pelissä heissä herää uusi puoli, mitä pojat eivät ole ennen nähneet. Ja niillä on merkkaimet, josta lentää värikuulia. Tämä taas alkaa tutisuttamaan poikien polvia ja heille tulee lievä alemmuuskompleksi.

-pasi

ps. Melkein itsekin sain emännältä huutia erään tiputuksen jälkeen. Sitä myöten en ihmettele vaikka pojat vähän himmaavat tyttöjen kanssa pelatessa.

Kuva by prozaciswack

1 kommentti: