12.12.2010

Peliä järjestämään


Aikaisemmin kerroin ensimmäisestä pelistäni. Jäin silloin ekalla kerralla koukkuun, joten muutama vuosi myöhemmin järjestin ensimmäisen pelitapahtuman kaveriporukalle. Olisiko ollut vuonna 2002 talvella.

Silloin Suomessa oli vuokraajia paljon vähemmän kuin nyt. Netin kautta löytyi muutama vuokraaja. Päätimme ottaa kamppeet Oulusta joltain videovuokraamolta, nimeä en muista.

Kaverini kanssa soittelimme muun kaveriporukan läpi ja saimme kasaan kymmenkunta pelaajaa. Varmistusten jälkeen tilasimme välineet. Hintataso oli suurinpiirtein sama kuin nykyään.

Haimme välineet Oulusta edellisenä päivänä. Illalla piti täpinöissään testata miten se kuula lähtee. Siinä huomattiin, että eihän osa merkkaimista toimikaan. Hädissään muutaman puhelun jälkeen ajettiin vielä Ouluun vaihtaamaan merkkaimia toimiviin.

Pelipäivänä oli muistaakseni pakkasta jonkin verran. Pikkaisen hirvitti miten äijien käy. Jäätyminen pidettiin merkkainten osalta kurissa pitämällä ne lämpimässä autossa pelien välissä. Nuotio ja pelit piti ukot sulana.

Kenttänä meillä oli Honganpalon hevostallien läheisyydessä oleva metsäalue. Peli keskittyi pääasiassa metsässä kulkevan polun varteen. Isommat puut ja kivet antoivat hyviä suojia. Osa porukasta päätti kastella itsensä ja kömpi suhteellisen tiheässä metsässä. Muistaakseni yksi kaveri sai tiputettua aina pari ukkoa siinä tien varressa.

Taktiikoita hiottiin aina aloituspaikoilla. Yleensä ne epäonnistuivat. Pelasimme eliminointia eli kun toisen puolen ukot on tiputettu, niin erä päättyi. Erien välissä käytiin vilkasta keskustelua pelin kulusta ja miten kukanenkin oli edennyt ja ketä osunut. Tauot venyivät välillä pitkiksikin, mutta ei se menoa haitannut.

Pelasimme kolmisen tuntia. Pelin jälkeen mentiin vertailemaan mustelmia Raahen Tekun vanhaan saunaan. Viimeisen kerran käytiin saunassa aamuviideltä.
Moni tässä pelissä olleista kavereista on mukana Raahen Paintball ry:ssä tai käy peleissä muuten vaan. Koukkuun jäivät.
-pasi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti